Wie zijn wij

Hoi ik ben Leonoor, open, leergierig, verantwoordelijk, nieuwsgierig en inmiddels een echt buitenmens. Samen met mijn hond Bobbie ben ik niets liever dan buiten bezig. Ik werk nu ruim 10 jaar in de zorg, binnen verschillende domeinen: jeugdzorg, gehandicaptenzorg, verslavingszorg en GGZ.
Zowel in woongroepen als op dagbehandeling was ik meestal binnen aan het werk. Zelf ervaar ik zoveel meer rust en ruimte tot ontwikkeling wanneer ik buiten ben. Vanuit dat besef wist ik dat de zorg ook anders kon. Niet alles binnen vier muren, maar lekker in de natuur! Zo ontstond het idee voor Op Pad Begeleiding: samen de natuur in en ervaringsgericht leermomenten opdoen. Veelal in samenwerking met Bobbie en de schapen. 

Bobbie is een jonge hond geboren in november 2020. Hij is dol op mensen, enthousiast en onwaarschijnlijk eigenwijs. Hij houdt mij nog elke dag een spiegel voor met zijn gedrag en hoe ik daarop reageer. Zo kan iedereen wat van hem leren. Maar Bobbie heeft vooral ook veel liefde te geven.

Dieren geven onvoorwaardelijk liefde en dat werkt heel goed, vooral bij mensen die het lastig vinden om met anderen contact te maken. Zowel de schapen als Bobbie zijn daarbij een fijn hulpmiddel.
Daarnaast zijn dieren afhankelijk van jou, dus je leert ook verantwoordelijkheid te nemen. De natuur heeft een rustgevende werking op mensen en dat geeft ruimte om nieuwe dingen te leren. 

Als je denkt dat het niet meer lukt hoop ik dat Bobbie, de schapen en ik je weer kunnen laten ervaren dat je wel nog heel veel kan!

Wellicht handig om te weten: Ik ben SKJ geregistreerd (10002563) en AGBcode: 78780229

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Warme groet,
Leonoor en Bobbie